Få overblik over din indtjening

Få overblik over din indtjening
Få et hurtigt overblik over din affiliate indtjening, via et TV, Nintendo Wii samt en PHP applikation.

Jeg får af og til nogle spørgsmål om, hvordan jeg har lavet mit system, hvor jeg via et TV hurtigt og nemt kan følge med i dagens indtægter.

 

Jeg får af og til nogle spørgsmål om, hvordan jeg har lavet mit system, hvor jeg via et TV hurtigt og nemt kan følge med i dagens indtægter:

Systemet viser dagens indtægter summeret op, samt hvor stor en del de enkelte affiliate netværk har genereret af dagens omsætning. Desuden har jeg programmeret et lille statistik modul, så jeg kan se de senste 5 pageviews (side, ip, tidspunkt ala facebook, og artikel/underside). Indtjeningen opdateres hvert 5 minut og statistik modulet hver 10 sekund. Hvis vi starter med konstruktionen bagfra, så har jeg valgt et lille 22” TV fra LG til 2000 DKK. Da det hænger i stuen og er tændt fra jeg står op til jeg går i seng, er det vigtigt, jeg kan skrue ned for kontrasten / farverne. Ellers afgiver skærmen alt for meget lys. Det er også derfor, jeg har valgt en sort baggrund med en hvid tekst.

Nintendo Wii & PHP

I min løsning har jeg koblet TV’et via et component kabel til en Nintendo Wii (Det giver et klarere/skarpere billede med component kablet kontra standard scart kablet der følger med). I princippet kunne det også være en Xbox eller PS3, men en Wii bruger mindre strøm og larmer stort set ikke. Burn in reducation skal slås fra, ellers vil Wii maskinen går i dvale/pause mode, hvis den er inaktiv for længe. Der er installeret en Opera browser, som åbner et website, hvor mine data står (Jeg har også lavet en version til min android telefon). Websitet opdaterer sig selv via noget meta-refresh og en iframe, som igen køre med en meta-refresh. Når websitet genindlæser sig selv, hentes der data fra de forskellige affiliate netværk. Det foregår via PHP med cURL, hvor du har mulighed for at programmere et ’kunstigt login’, hvor sessions/cookis huskes.

Kodeeksempel til Partner-Ads

Dette stykke kode logger ind, og henter data fra Partner-Ads. Partnerid og password skal naturligvis ændres til dit eget. Curlses.txt angiver blot hvor session data skal smides. Det er vigtigt den samme fil går igen i begge cURL-forespørgsler, da du ellers ikke vil kunne beholde dit login.

<php

$ch_login = curl_init();

curl_setopt($ch_login, CURLOPT_URL,”http://www.partner-ads.com/dk/login_process.php”);

curl_setopt($ch_login, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);

curl_setopt($ch_login, CURLOPT_POST, 1);

curl_setopt($ch_login, CURLOPT_POSTFIELDS, “partnerid=DITID&password=DINKODE”);

curl_setopt($ch_login, CURLOPT_COOKIEFILE, ‘curlses.txt’);

curl_setopt($ch_login, CURLOPT_COOKIEJAR, ‘curlses.txt’);

curl_setopt($ch_login, CURLOPT_FOLLOWLOCATION,true);

curl_setopt($ch_login, CURLOPT_HEADER, true);

curl_exec($ch_login);

curl_close($ch_login);

 

$ch_data = curl_init();

curl_setopt($ch_data, CURLOPT_URL, “http://www.partner-ads.com/dk/partnerindtjening.php”);

curl_setopt($ch_data, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);

curl_setopt($ch_data, CURLOPT_COOKIEFILE, ‘curlses.txt’);

curl_setopt($ch_data, CURLOPT_COOKIEJAR, ‘curlses.txt’);

curl_setopt($ch_data, CURLOPT_HEADER, true);

curl_exec($ch_data);

curl_close($ch_data);

?>

Følgende kode gennemgår det som kommer fra overstående kode, og fjerner alt andet end dagens indtjening:

<php

$partnerads=file_get_contents($url.”/affiliate/partner-ads.php”);

$tmp=explode(“vissalg3.php?tidspunkt=”, $partnerads);

$tmp=explode(“<font face=arial size=2><b>”, $tmp<1>);

$tmp=explode(“</b>”, $tmp<1>);

$indtjening=str_replace(“,”,”.”,$tmp<0>);

?>

 

Indtjening kan være fra siden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *