Jelly Beans Boozled – Tør du prøve Jelly Belly?

Jelly Beans Boozled – Tør du prøve Jelly Belly?

En enkel Youtube video har sat gang i dette sjove spil og i dag findes der mange forskellige Youtube video med dem. Men Jelly Beans Boozled er blevet et kæmpe hit i Danmark. Se en af de sjove video længere nede på siden.

Jelly Beans spillet – Jelly Belly Bean Boozled er et lille sjovt spil for dig der kan lide at grine af dig selv og af andre. Spillet er meget enkelt. Et lille ”lykkehjul” også Jelly Bean med forskellige smag. Du drejer på hjulet og der hvor hjulet (pilen) stopper viser hvilken farve Jelly Belly Beans du skal smage. Det er nu det sjove kommer. Hver farve har 2 forskellige smage. Enten en god smag af f.eks. pære eller er det bussemænd? Ja, det er ikke helt samme smag. Det er super sjovt at udfordre sin far eller mor også se dem spise en Jelly Beans med bussemandssmag…… Tør du?

BeanBoozled

Der er i alt 8 forskellige farver af Jelly Belly, men der er 16 forskellige smage. Alle farver har en god og en ”dårlig” smag. Jeg har lavet listen af dem her:

Fersken eller Bræk.
Tutti-frutti eller gamle strømper.
Popcorn med smørsmag eller Rådne æg.
Pære eller Bussemand.
Lime eller Nyklippet græs.
Kokosnød eller Vådserviet.
Blåbær eller tandpasta.
Chokolademousse eller hundemad.

Har du stadig lyst til at smage eller spille Jelly Beans BeanBoozled Challenge.

BeanBoozled Challenge – Tør du prøve jelly beans challenge

Du har altid mulighed for at lave dit eget BeanBoozled Challenge, da du altid kan købe ekstra af Jelly Beans til dit BeanBoozled spil. Så det eneste er om du kan finde en modstander der vil spille med dig? Jeg er ikke sikker på om mor eller fra har lyst til at spille mere end en gang. Men så må du bare have fat i venner eller andre familiemedlemmer, alle skal prøve. Du kan også bruge spillet til en anderledes værtindegave.

Bean Boozled Spinner – rigtig sjovt spil, indeholder 100 g.

 

Historien om Jelly Beans begyndt i 1976

 

Jelly Belly er (selvfølgelig – var jeg lige ved at sige) fra Amerika. I 1976 blev Jelly belly Beans første gang i butikkerne. Der var i alt 8 smage dengang. Det var lakrids, grøn æble, mandarin, kirsebær, citron, vanille soda, root beer og vindrue. 8 gode smage som de fleste kan lide og de er stadig i blandt de mest solgte varianter. Der er i dag over 50 varianter og altså inkl. De 8 ”dårlige” til BeanBoozled Challenge . I dag spises Jelly Belly beans over hele verden og Jelly Belly Bean Boozled har ikke gjort dem mindre populære.

BeanBoozled

 

Viralt hit – Youtube video med Jelly Beans Boozled.

Har du en konto hos facebook, så har du sikkert set videoen med en søn og hans far der spiser Jelly Beans boozled som slutter med at faren næsten kaster op. Videoen er delt vildt mange gange på facebook og er vist over 22.000 gange på Youtube. Du kan se den her:

 

Vil du se flere, så findes der flere tusind på You tube. Du skal bare søge på jelly beans challenge så kommer der rigtig mange, men du skal ikke være pivet for at se dem, da ord som føj for satan, jeg brækker mig osv. Forekommer tit i disse videoer. Men få dig et grin og se dem.

1 thought on “Jelly Beans Boozled – Tør du prøve Jelly Belly?”

  1. Der er kommet en 3 og jeg ville spørge om der kunne komme nogle svar til det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *